GeniaRife CyrusOver ChauCasse billige Manchester United Trøje Xavier LucileElz


Messi er ligesom Cristiano Ronaldo af en anden race, og det vil ikke overraske nogen, hvis han fortsætter med at spille på et højt niveau i flere år, men han ved, at møde far tid er ubesejret. Han talte med medierne efter at have vundet Ballon d ‘Or mandag i London og slået Ronaldo og Virgil Van Dijk.

“Jeg er opmærksom Fodboldtrøjer online på, hvor gammel jeg er,” sagde Messi til medierne. “Og jeg nyder disse øjeblikke så meget, fordi jeg ved, at pensionering nærmer sig. Tiden flyver.

‘Jeg håber, Gud villig, at jeg fortsætter med at spille i mange år til. Jeg er dog 32 år og bliver 33 i slutningen af ​​sæsonen, så som sagt afhænger alt af, hvordan jeg føler mig fysisk.

‘Lige nu har jeg det bedre end nogensinde på et fysisk og personligt niveau, og jeg håber, jeg kan fortsætte meget længere.’Veronique http://www.yellowadpages.com/Barcelonatrojor-c-1062-p-5819 NellieBir

MercedesP fotbollstrøje för PSG DamianOti

BarneyIng maglie calcio Italia Rorywoow

GraceBela Danmark trøjer børn JeremyRon

MarcusElk billige fodboldtrøjer KarriDuns

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *